Γενικες συχνες ερωτησεις


Ποιό μοντέλο είναι πιο κατάλληλο για το σπίτι μου;

Πρώτα απο όλα πρέπει να είστε σίγουρη/ος τι παροχή καυσίμου θα χρησιμοποιείσετε.Όταν το αποφασίσετε, ο τύπος του προιόντος εξαρτάται απο το εαν θέλετε να φαίνεται ή όχι.Είναι πολύ σημαντικό να έχετε υπόψη σας τον χώρο που χρειάζεται να είναι ζεστός για να διαλέξετε έτσι ένα μοντέλο με την κατάλληλη ισχύ. Ο πιο κοντινός απο το σπίτι σας αντιπρόσωπος θα σας συμβουλέψει πιο προιόν είναι το κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

Πόσα kW χρειάζομαι;

1 kW έχει την δυνατότητα να ζεστάνει 18-20 τετραγωνικά μέτρα, δηλαδή, περίπου 8 τετραγωνικά μέτρα ( υπολογίζοντας το με ύψος απο το δάπεδο ως το ταβάνι 2.70 μέτρων).Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί παράγοντες όπως το σχέδιο του χώρου που θα εγκτατασταθεί το προιόν, η απομόνωση του χώρου και η ποιότητα των καυσίμων που δεν κάνουν στάνταρ αυτόν τον υπολογισμό.Γιαυτό ακριβώς σας συμβουλεύουμε να συμβουλευτείτε τον πιο κοντινό στην περιοχή σας αντιπρόσωπο.

Πόσα χρήματα σε ενέργεια εξοικονομώ εγκαθηστώντας ενα προιόν της Bronpi;

Καύσιμη ύλη Θερμική ισχύς Κόστος καύσιμης ύλης Κόστος του kWh Κόστος ενός χρόνου για ένα μέρος 100 m2 (12.000 kWh/χρόνο) Δαπάνες για καύσιμη ύλη διάρκειας 6 χρόνων.

Ξύλο

4,5 kWh για 1 kg

0.15 €/kg

0,033 €

396 €

2.376 €

PELLET

5,1 kWh για 1 kg

0,26 €/kg

0.052 €

624 €

3.744 €

Φυσικό αέριο

9,45 kWh για 1 m3

0,671 €/m3

0,071 €

852 €

5.112 €

GPL

7,5 kWh για 1 l

0,586 €/l

0,078 €

864 €

5.184 €

Ντίζελ

10,8 kWh για 1 l

0,779 €/l

0,072 €

864 €

5.616 €

*Σημείωση: Μέσες Τιμές στην Ισπανία Απρίλιος 2015

Μπορώ να αγοράσω κατευθείαν απο το εργοστάσιο;

Όχι.Η Bronpi πουλάει σε επαγγελματίες αντιπροσώπους αυτού του τομέα μέσω των οποίων μπορείτε να ενημερώνεστε και να αγοράζετε τα προιόντα μας.

Υπάρχουν επιχορηγήσεις για την αγορά αυτών των προιόντων;

Ναι. Αλλά εξαρτάται απο την περιοχή στην οποία θα γίνει η εγκατάσταση.Αυτού του τύπου οι επιχορηγήσεις ποικίλουν και αλλάζουν συνεχώς.Σας προτείνουμε να ενημερωθείτε απο κάποια δημόσια διοίκηση ή απο τον πιο κοντινό σας αντιπρόσωπο.

Τι είναι η μόνωση σωληνώσεων ή διπλού τοιχώματος και πότε είναι χρήσιμη;

Η μόνωση σωληνώσεων ή διπλού τοιχώματος είναι ένα είδος αγωγού καπνού που χρησιμοποιείται όταν η εγκατάσταση του γίνει στο εξωτερικό της κατοικίας.Αποτελείται απο δυο ομόκεντρους σωλήνες μεταξύ των οποίων τοποθετείται θερμομόνωση.Αυτοί οι σωλήνες είναι αναγκαίοι για να αποφευχθούν προβλήματα συμπύκνωσης καπνού που προκαλούνται όταν αυτός κρυώσει και γίνεται υγρό.

Αγόρασα ένα προιόν Bronpi. Μπορώ να το εγκαταστήσω εγώ ο ίδιος;

Η εγκατάσταση πρέπει πάντα να γίνεται απο έναν ειδικό.Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που γνωρίζουν μόνο οι επαγγελματίες ειδικοί λόγω εμπειρίας και πρέπει να έχουν υπόψιν τους τη στιγμή της εγκατάστασης.Σκεφτείτε οτι μια κακή εγκατάσταση θα προκαλέσει προβλήματα με τον καπνό, προβλήματα με τη συμπύκνωση και μια κακή λειτουργία μεταξύ του υπόλοιπου εξοπλισμού.Σε περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε μόνος σας την εγκατάσταση,θα πρέπει να διαβάσετε προσεχτικά τις οδηγείες και να σεβαστείτε τις ενδείξεις που περιλαμβάνονται.

Έχω ήδη τον εξοπλισμό μου.Πρέπει να καταχωρήσω την εγγύηση;

Είναι αρκετό το να έχει η απόδειξη και η εγγύηση μια σφραγίδα απο τη μεριά του αντιπροσώπου.Γιαυτό ακριβώς σας προτείνουμε να ζητήσετε απο τον εγκαταστάτη να βάλει στην εγγύηση μια σφραγίδα την οποία εγγύηση θα τη βρείτε στο τέλος του οδηγού εγκατάστασης και θα πρέπει να σας την επισυνάψει στην απόδειξη της αγοράς.Κρατήστε και τα δυο αυτά δηλαδή την απόδειξη και την εγγύηση κατα τη διάρκεια της δεύτερης για να κάνετε οποιοδήποτε παράπονο.

Τι πρέπει να κάνω πρίν ανάψω την φωτιά για πρώτη φορά;

Κανονικά,ο εγκαταστάστης του προιόντος σας δίνει τις πρώτες ενδείξεις και εξηγήσεις της λειτουργίας αυτού του προιόντος.Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε τις οδηγείες χρήσεως του μοντέλου για την επίτευξη μιας άριστης λειτουργίας και διατήρησης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έσπασε το τζάμι του προιόντος που αγόρασα.Πού μπορώ να βρώ άλλο;

Μπορείτε να ζητήσετε το τζάμι του εξοπλισμού σας απο τον ίδιο τον αντιπρόσωπο απ΄όπου το αγοράσατε.Εαν δεν θυμάστε απο πού το πήρατε μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 957 502 750 ή να συμπληρώσετε το έντυπο επικοινωνίας για να σας υποδείξουμε ποιός εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος είναι πιο κοντά.Σας υπενθυμίζουμε οτι η εγγύηση δεν καλύπτει το σπάσιμο του τζαμιού για κάνένα λόγο. Ωστόσο, ρωτήστε την ασφαλιστική εταιρία της κατοικίας σας εάν είναι συμπρεριλαμβανόμενη στην σύμβαση ασφαλείας.

Πού μπορώ να αγοράσω ένα εφεδρικό κομμάτι;

Μπορείτε να το αγοράσετε απο τον ίδιο τον αντιπρόσωπο απο όπου αγοράσατε το προιόν σας.Εαν δεν ξέρετε απο πού ήταν, μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο 957 502 750 ή να συμπληρώσετε το έντυπο επικοινωνίας για να σας υποδείξουμε ποιός εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος είναι πιο κοντἀ.