Συχνες ερωτησεις για τζακια με βιοαιθανολη


Τι είναι η βιοαιθανόλη;

Η βιοαιθανόλη είναι ένα υγρό καύσιμης ύλης προερχόμενο απο τη ζύμωση των ζαχάρων μερικών φυτών. Κάθε φορά είναι περισσότεροι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούνε την βιοαιθανόλη ως καύσιμη ύλη.

Είναι επικίνδυνο;

Προφανώς, δεν παύει να είναι ένα εύκλετο προιόν όμως σέβοντας τις συστάσεις της δικής μας μάρκας ακυρώνεται κάθε πιθανότητα για κίνδυνο.

Τι είδους εκπομπές εκπέμπει;

Ο τύπος εκπομπών που εκπέμπει η καύση του είναι παρόμοια αυτής ενός κεριού δηλαδή δεν ρυπαίνει,ούτε είναι τοξικό,ούτε απαιτείται κανένα είδος τιράζ.Πάντα συνιστάται να αερίζετε συχνά τον χώρο.

Αυτά τα τζάκια και σόμπες ζεσταίνουν;

Εκτός της ζέστης που εκπέμπει η φυσική φωτιά, το γεγονός οτι δεν υπάρχει καμινάδα δείχνει οτι δεν υπάρχει καμία θερμική διαφυγή.

Μπορεί να ρυθμιστεί η φλόγα;

Κάθε μοντέλο έχει ενσωματωμένη μια λαβή που επιτρέπει τη ρύθμιση του καυστήρα και τον έλεγχο της φλόγας.Επιπλέον μπορείτε να το κλείσετε εντελώς για να σβήσει για να μην καταναλωθεί όλη η βιοαιθανόλη.

Εκπέμπουν οσμή;

Η καύση της βιοαιθανόλης απο μόνη της δεν παράγει κανένα τύπο οσμής, όμως πρέπει να έχετε υπόψιν σας οτι στις πρώτες λειτουργίες του προιόντος ενδεχομένως να παρατηρήσετε μια ιδιαίτερη οσμή απο τα μέταλλα και το χρώμα εκτιθέμενα σε μια υψηλή θερμοκρασία.

Πού μπορώ να την εγκαταστήσω;

Σε οποιαδήποτε δωμάτιο τόσο εσωτερικό όδο και εξωτερικό.Εάν δεν χρειάζεται εγκατάσταση, θα πρέπει να έχετε μόνο μια πρίζα στην περίπτωση που μερικά απο τα μοντέλα έχουν ενσωματωμένους ανεμιστήρες.

Μπορούν να μετακινηθούν;

Μπορούν να μετακινηθούν σε όποιο μέρος προτιμάτε πάντα βέβαια όταν το μοντέλο δεν είναι αναμμένο. Μάλιστα,μερικά μοντέλα έχουν ενσωματωμένες ρόδες για πιο εύκολη μετακίνηση.