Η BRONPI κερδίζει το “βραβείο ACEL” ως η καλύτερη βιομηχανία

premio acel1Την περασμένη Παρασκευή δόθηκαν στη Lucena τα ετήσια βραβεία της Ένωσης των επιχειρηματιών (ACEL),όπου αναγνωρίζει το έργο των ατόμων και των συνόλων που ξεχωρίζουν για τη δουλειά τους και για τις πρωτοβουλίες για την πόλη.

Η εκδήλωση παρουσιάστηκε απο τον Miguel Muñoz την οποία παρακολούθησε και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Francisco Pulido, ο Δήμαρχος José Luis Bergillos , ο Σύμβουλος Ανάπτυξης, η Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου María Dolores Jiménez, ο Πρόεδρος του CECO, Luis Carreto και ο Πρόεδρος της ACEL, Francisco Javier Baena.

Το Βραβείο για την καλύτερη βιομηχανία δόθηκε απο τον José Luis Bergillos στον Joaquín Pimentel και την Pilar Moyano,Ιδιοκτήτες της Bronpi, Λουκεντινή μάρκα η οποία είναι παρούσα με τα προιόντα της σε 22 Χώρες και η οποία κέρδισε και το Βραβείο Alas του Συμβουλίου της Ανδαλουσίας.

 Εκτός απο το Βραβείο για την καλύτερη Βιομηχανία, κερδίζει και το Βραβείο για την καλύτερη κοινωνική εργασία, εμπόριο, την πιο διαδεδομένη,για την αφοσίωση στη δουλειά και για επαγγελματικές υπηρεσίες. premio acel2